Problém ve střevě

Omlouvám se, ze pisi znovu, ale pokud kliknu na odkaz na Vaší odpoved, preskoci mi to na jiný dotaz jedné paní . Tak prosím , odpovedela by jste mi znovu. Snad uz se to povede . Dobrý den , s přítelkyní jsme zkoušeli při milování , takovou neobvyklou praktiku . Zasouvání vibrátoru do řitního otvoru . Neměl jsem žádné bolesti , nebyl to ostrý předmět . Vše bylo v pořádku , ale pak byla na vibrátoru krev a na konečníku také . Tak bych se jen pro jistotu chtěl zeptat , jestli se nemůže jednat o zdravotní problém . Nebo je to jen nějaké poranění . Ale jak jsem psal , bylo to prováděno pomalu , neostrým předmětem a nepocitoval jsem sebemenší bolest . Moc děkuji za odpověd . Zdraví Jan

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím o tom, že bych na Váš dotaz odpovídala já, možná to bylo přiděleno minule někomu jinému. Snad bude nyní odpověď k přečtení. Mohlo dojít k drobné trhlince na sliznici nebo k poranění vnitřního hemoroidu. Pokud krvácení ustane a neopakuje se ani po stolici nemusíte mít obavy. Pokud dojte k většímu podráždění v lékárně je možno zakoupit čípky Spofax, Factu na zklidnění, může pomoci i gel z dubové kůry.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: