Problemy

Dobry den, koncem listopadu jsem mel rizikovy styk se zenou pri kterem selhal ( prasknul kondom) a tudiz bez prvotniho vsimnuti probehl styk bez ochrany tim padem. Po asi 14 dnech se objevilo neco jako mezi chripkou a mononukleozou a tyto obtize trvali zhruba asi 14 dni ( zimnice, bolest hlavy a svalu, afty, zazivaci obtize, kasel, ryma a hlavne nabehle krcni, podpazni a triselne uzliny, ktere byli i bolestive. Po zhruba 14 dnech toto skoro vsechno odeznelo, ale po asi tydnu se znovu objevil kasel, ryma, bolesti v uzlinach ( i nabehle) a zimumrivost kdy mam problem se i zahrat nekolika vrstvama obleceni. Tak se chci zeptat zda se nemuze jednat o nejaky priznak pohlavne prenosne choroby?? Jinak test na HIV jsem si nechaval delat zhruba po 75 dnech od rizika a vysel negativne. Jake vsechny pohlavne prenosne choroby se daji takto chytit a jakou maji inkubacni dobu a po kolika dnech jsou spolehlive testy u 100% lidi??? Nebo co jineho by to mohlo zpusobovat, protoze pred tim rizikem jsem tyto problemy nemel az ted, takze mam strach jestli jsem tim padem neco nechytnul. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Pohlavních chorob je celá řada pokud máte podezření po rizikovém styku navštivte kožní oddělení které se diagnostikou a léčbou zabývá,tam nepotřebujete doporučení praktika. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x