Problemy

Dobry den, uz nejakou dobu ( cca od konce listopadu) trpim na obtize jak neco mezi chripkou, mononukleozou a angynou, ale zatim bez vysledku, protoze zatim nebylo odhalena pricina potizi. Mel jsem sice rizikovy styk a nechal jsem si delat test po 90dnech a vysel mi negativne na virus HIV. A prave, ze od te doby trpim na bolesti v krku ( zarudly hrtan s afty), bolesti hlavy, rymou a suchym kaslem. K tomu jeste nabehlyma uzlinama jak na krku, trislech i podpazdi a nekdy poboliva a v noci a nebo i pres den se hodne potim, ale teplotu si bud nenamerim a nebo jen lehce zvysenou a spis posledni dobu jsem mnohem vic citlivy na chlad ( je mi mnohem vic zima nez byvalo)? Uz jsem mel dvoje antibiotika, ruzna kloktadla a nic jen kratkodobe trochu zlepseni jen nez jsem dobral antibiotika. Nejaka imunitni porucha ci jsem skutecne mohl neco chytit a ty testy to nezachytili??? Dekuji za radu co pripadne zkusit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,pokud nebylo vyšetřeno,požádejte svého lékaře o vyš.krve,výtěr z krku,ev.i z nosu.Nezjistí-li se příčina,v dalším pak vyš.ORL specialistou,ev.histologické vyšetření lymfat.uzliny.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Články: Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Křečové žíly jsou poměrně...
Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Články: Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Ischemickou chorobu dolních...
Sexuální vyjednávání
Články: Sexuální vyjednávání
Rozdíl v chuti na sex je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Články: Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Často se přeme, co vlastně...
Co potřebujete vědět o nádorech ledvin II. – Vyšetření a léčba
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Články: Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Nikotin je ve své čisté...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: