Problémy

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli by jste mi neporadili co by to mohlo být. Už dva týdny mě bolí hlava,potím se a mám naběhlé uzliny v tříslech, v podpaždí a na krku a pobolívají, ale teplotu nemám ( max. 37°C). Měl jsem rizikový pohlavní styk ( selhal kondom a to 23.5) a po 20 dnech jsem si nechal udělat test na antigen p24 a byl negativní ( pry doporučují 19až 21 den po riziku) a tak bych se chtěl zeptat jestli obtíže taky nemůžou být i z jiné pohlavně přenosné choroby a nebo to může být zcela něco jiného a co byste mi doporučili a nebo kam si mám zajít, aby zjistili čím to může být a nebo co to může být. a taky jsem zapoměl, že si připadám jak na nějákou chřipku či co. Předem děkuji za radu a odpověď. S pozdravem Jaroslav

Odpověď odborníka:

Vaše příznaky mohou svědčit pro širokou řadu onemocnění. Doporučuji navštívit praktického lékaře, aby vám provedl základní laboratorní vyšetření krve, případně sonografii uzlin a posoudil váš zdravotní stav.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: