Problémy po operaci

Dobrý den v září jsem byla na operaci kolene-gonartrosis 1.sin.,synovitis genus 1.sin.,ruptura cornu ant.men.med.gensu 1. si..part.,ruptura men.lat.gensu 1.sin.part.,pseudocystis Bakeri 1.si.-stále nemohu pořádně chodit,nyní mě zjistzili na kontroleartrozu kol.kl. i st.,s okraj. jemnými osteofyty v med.kl.št.,poroza skeletu,postižení FP skloubení artrotickými změnami-subchodrnerální sklerozaDostala jsem artrodar a Nimesil,ale necítím žádné zlepšení.Prosím o vysvětlení nálezu .Děkuji

Odpověď odborníka:

Artrosa I. stupně není velký nález a je přítomna u řady pacientů, nemusejí být přitom žádné potíže. Význam má samozřejmě osteoporosa, i té bych věnoval řádnou pozornost i v léčbě. Vhodné by bylo přístrojové vyšetření osteoporozy. Domluvte se se svým ortopéedem. Jinak nepochybně pokračovat v rehabilitaci kolena.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x