Problémy po vysazení antikoncepce

Dobrý den, koncem ledna jsem musela na operaci kolene a kvůli tomu jsem musela vysadit antikoncepci (Lindynette), kterou beru již cca 11 let. Bohužel jsem další menstruaci již nedostala, je to sice teprve týden a plno žen říká, že se jim menstruace hodně opozdila, ale bohužel začínám být již hodně ve stresu, přestávám mít chuť k jídlu a o to horší to vše je. A i přesto, že toho moc nesním, mám pocit jakési "plnosti" nebo jak to správně říct. S přítelem jsme měli pohlavní styk pouze s kondomem (bez nehody). Jsem z toho už docela nesvá. Jsou tyto obtíže normální? Opravdu je potřeba čekat s nasazením antikoncepce na menstruaci nebo existuje možnost ji nasadit už teď? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pro jistotu si udělejte gravitest, bude ji negativní je možno aplikovat injekci která menses vyvolá a vy můžete nasadit antikoncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: