Problémy s antikoncepcí softinelle

Dobrý den, antikoncepci Softinelle beru už přes rok a půl, předtím jsem skoro 6 let brala Vreyu. Před 3/4 rokem mi začaly psychické potíže a nechtějí se mě pustit. Jsem také hrozně náladová a snadno se naštvu i kvůli maličkosti. Teďkom mám symptomy jako před menstruací, ale ta ještě nemá přijít. Myslíte si, že za to může Softinelle? Když jsem brala tu Vreyu, tak jsem takové problémy neměla až na bolesti hlavy, které mám mimochodem i teď a jsou velmi intenzivní a dlouhotrvající. Necítím se ve vlastní kůži, jsem plačtivá a nevrlá. Prosím poraďte, přemýšlím o jejím vysazení. Děkuji

Odpověď odborníka:

Antikoncepce může způsobovat tyto psychické změny, jsou dvě možnosti buď vysadit,nebo uvažovat o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: