Problemy s boreliozou

DOBRÝ DEN,RÁDA BYCH SE ZEPTALA NA VÁŠ NÁZOR OHLEDNĚ MÉHO TATÍNKA ,KTERÝ PRODĚLAL V PROSINCI BORELIOZU.ODBĚR KRVE MU DĚLALY AŽ V LEDNU A PAK NASADILI NA14 DNÍ DOXYBENE.Z VÝSLEDKŮ VYPLYNULO ,ŽE JI PRODĚLAL ,ALE UŽ JI NEMÁ.LÉKY BYLY NASAZENY AŽ PO ODBĚRU KRVE .NEUSTÁLE MÁ VELKÉ BOLESTI HLAVY ,SILNOU HORNOST,MALÁTNOST.MĚL I NĚKOLIKRÁT HYPERTENZNÍ KRIZI,ALE TA UŽ JE V NORMĚ.V NEMOCNICI UDĚLÁNY ROZBORY KRVE ,MOČI,CT HLAVY BŘICHA,LEDVIN,JATER, MAG.REZONANCE HLAVY -VŠE NEGATIVNÍ.MŮŽE BÝT PŘÍČINOU NEDOLÉČENÁ BORELIOZA?VŠICHNI NÁM TVRDÍ ,ŽE NE.UŽ JI PRODĚLAL PO NĚKOLIKÁTÉ.DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud z laboratorního vyšetření vyšlo, že borelioza je vyléčená, neměla by to být příčina obtíží. Přesto bych ale doporučoval konzultaci na neurologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x