Problémy s erekcí

Dobrý den, mam 50let, letos v lednu diagnostikovanou waldestromovou makroglobulinemii, s možným zásahem do neuroinfektu /nestabilní chůze, problémy se soustředěním, slabý v pánvi, nepřímý postoj/ v zásadě nedodiagnostikováno-odmítám lumbálku, zatím bez léčby, hubený od mládí 186cm a 69 kg váha nyní. Závratě, pády, od r. 2012, stejnou chorobu měl otec, já v r. 2013 léčen na deprese s léky asi 2 roky. Asi 8let bez sex. aktivity, v minulosti i v současné době problémy s častým močením. Od září 2015 mám krásnou přítelkyni-mladší jsem zamilován-bohužel nemohu dosáhnout erekce ani částečně. Krom při usínání a soustředění u aktu je částečný náznak, pokud dojde k uvědomění aktu je konec. Byl bych rád za jakoukoliv pomoc či radu. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, erektilní dysfunkce jsou léčitelné, ale jen výjimečně vyléčitelné. Vhodné je vyloučit vliv léků, nemocí a psychiky pomocí urologického vyšetření nebo speciálního dotazníku. Léčba potom spočívá v užívání léků na podporu erekce. Účinné léky jsou k dostání pouze na předpis

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Přisáté klíště – co teď?
Články: Přisáté klíště – co teď?
Přisáté klíště je v průběhu...
Příliš silná menstruace? Zkuste brát antikoncepci
Články: Příliš silná menstruace? Zkuste brát antikoncepci
Takzvané dysfunkční děložní...
Krvácení z nosu nepodceňujte! Zvláště trpíte-li poruchou srážlivosti krve
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Alergie hrozí i při čištění zubů
Články: Alergie hrozí i při čištění zubů
Dvakrát denně dvě minuty...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: