Problémy s erekcí

Dobrý den, mému manželi je 30let a užívá Sectral 400 na posílení srdeční činnosti. Mívá problémy s erekcí. Chtěli bysme druhé dítě. Je možné, že tyto léky mají vliv i na plodnost?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedním z možných nežádoucích účinků uvedeného léku jsou i problémys erekcí, obvykle jsoou ale přechodného rázu. Manžel by to měl oznámit ošetřujícímu lékaři. Pokud problémy nevymizí, je možné obrátit se na sexuologa. Na plodnost ale lék namá žádný vliv. Více si můžete přešíst zde: http://www.sexualne.cz/erektilni-dysfunkce

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: