Problémy s erekcí

Dobrý den, chci se zeptat – je možné, že mi používání vodní vakuové pumpy BATHMATE HERCULES po dobu 3 měsíců asi 4x týdně poškodilo erekci? Výrobce a recenze píší, že erekci zlepšuje roztažením topořivých těles a cév v penisu, jenže poté, co jsem ho přestal používat, mi přijde, že neudržím erekci – penis je větší a nedokáže udržet takové množství krve – krev poté odteče a je po erekci a to BATHMATE nepoužívám už 4 měsíce a erekce se nezlepšila… Přijde mi, že penis není citlivý tak jako dříve. Zkoušel jsem i clavin strong a i když chvíli stál, tak jsem se neudělal a to je mi teprve 23 let ! Jsem z toho zoufalý ! :( Co můžu dělat, aby to bylo v pořádku? Jen se zmíním, že mám problémy s ledvinami - propouští červené krvinky, pozitivní nález v moči, může to mít s tím také nějakou souvislost? Díky. Milan

Odpověď odborníka:

Ve Vašem případě jsou nyní nedostatečně zásobena topořivá tělesa krví, protože si ,,navykla" na užívání vakuové pumpy. Je dokonce možné, že došlo k určitému poškození topořivých těles. Zkuste na co nejvíce dnů zabránit erekci. Mohlo by dojít k úpravě funkce. Doplňky a pumpu nepoužívejte. S krvácením z ledvin by to souvislost mít nemělo.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+27 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
VSE O PUMPACH | Od: Pukavec | 16.2.2017 09:47
pumpy mohou mirne podporit
erekci, ale umi byt i nebezpecne
kvuli tomu, ze poskodi tkane v
penisu. pak je erekce nenavratne
poskozena. a to za to vubec
nestoji. osobne pumpy
nedoporucuji, je to hazard s
penisem..
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: