Problémy s nitroděložním tělískem

Dobrý den, bylo mi po 2. porodu zavedeno nehormonální tělísko silver line nebo lily.. Chtěla jsem Mirenu. Dr. mi jí prozatím vymluvil, že mám zkusit nehormonální tělísko. Mám ho od 7. února, 18 dní vše v pořádku bez bolestí jen první 5 dní krvácení jako při silné menses. Poté začaly šílené bolesti zad, podbříšku, břicha.. Nemohla jsem ani chodit bolestí. Dostala jsem atb na 14 dní Augmentin 1g 3xdenně 1tbl. Po 5 dnech šílených bolestí se to začalo uklidňovat. Menstruaci už mám i když kojím od listopadu, po porodu jsem 7 měsíců. Ta se mi opozdila o 21dní, byla velice silná a bolestivá, poté přestala. Bolesti mám stále v podbříšku, zádech, podbříšek mě silně pálí... vždy po styku špiním, až krvácím s zažloutlým výtokem a nějakými kousky něčeho až černého krvavá sraženina ? a bolestmi i 4dny. Je mi to nepříjemné, Dr. stále vyčkává. Doporučil mi wobenzym. Tak jej beru. Je normální, že mě tělísko takto zlobí? Děkuji Vám za odpověď, HA brát nemůžu jsem hetero na leyden. Přeji krásný den.

Odpověď odborníka:

V takovém případě by bylo vhodné tělísko odstranit a pokud není možná hormonální antikoncepce byla by vhodná kombinace kondomu a spermicidního přípravku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: