Problémy s tráveným

Dobry den, asi pred mesiacom zacali moje traviace problemy ( hlien potom s primesou krvi) zvysenie teploty. Bol som u lekara ten mi spravil vysetrenie + odber krvi. CRP som mal zvyene. Isiel som o 2 tyzdne na gastro sono zaludka v ok , odber krvi CRP tentoraz normalne, gastroskopia negatívny nalez, kolonoskopiu este cakam , bol som na infekcnom - negativne. Opat mi bral krv aj moj vseobecny lekar vysledky boli v norme .Som momentalne na setriacej diete niektore potraviny mi skodia momentalne. Inak som v poriadku. Chodim aj do zamestnania. Lieky neuzivam ziadne. Bol som v aprili tohto roku na septoplastike , potom 2 mes. zapal nosovej sliznice. Mezditym mi zistili alergiu na palinu bral som asi 3 mesiace antihistaminika potom som prestal ked prisli ti problemy s travenym. Chirurg mi nepredpisal lieky na posilnenie imunity . Chcem sa opytat ci ATB ktore som barl po operacii a neskor pri zapale sliznice mi mohli zapricinit tieto problemy s travenym. Dakujem za odpoved.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Lukáši, některá antibiotika mohou způsobit přerůstání škodlivých mikrobů v trávicí trubici a následné zažívací obtíže. Doporučuji Vám doplnit vyšetření o kultivaci stolice a dále podle výsledků koloskopie se domluvit s gastroenterologem na dalším postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: