Problémy se srdcem v těhotenství

Dobrý den, mám diagnostikovány extrasystoly a tachykardii, jsem ve 30.tt. Byl mi nasazen Betaloc, ale nepomáhá, takže vysazen a nyní se řeší, co se mnou. Můj kardiolog to nechce nechat být jen tak. Jaký je váš názor na porod? Budu rodit normálně nebo byste doporučovala císařský řez se spinálním umrtvením? Bohužel ty problémy u mě způsobují velikou únavu a já se bojím, že nezvládnu normální porod. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, omlouvám se, ale váš dotaz obsahuje velmi málo informací ke konkrétnější odpovědi. Mj. zálěží na příčině srdeční arytmie, výsledcích konkrétních kardiologických vyšetření, vaší osobní, rodinné a gynekologické anamnéze apod.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rehabilitační vyšetření
Články: Rehabilitační vyšetření
Rehabilitační vyšetření je...
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x