Problémy se zácpou i po odstranění tlustého střeva

Ráda bych Vás poprosila o odpověď na můj problém. Před osmi lety mi bylo z důvodu odumření nervů a tím těžké zácpy odstraněno celé tlusté střevo a tenké střevo bylo napojeno na konečník. Mé problémy se zácpou tím po dvaceti letech ustaly. Nastaly samozřejmě průjmy, ale to je nic proti zácpě, kterou jsem měla, kdy jsem nemohla na stolici i tři týdny. Poslední dobou mě mírně pobolívá celé břicho a začaly se průjmy opět střídat se zácpou, což je divné, když nemám tlusté střevo. Nevím, čím to může být způsobeno a zda se s tím mám svěřit lékaři. Děkuji Vám.

Odpověď odborníka:

Každá náhlá změna konzistence či frekvence stolice by měla být důvodem dalšího vyšetření, doporučuji tedy navštívit lékaře k řešení problému

MUDr. Miroslava Stará
MUDr. Miroslava Stará

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: