Problemy ze stolici

Přeji Dobrý den P. Doktore tak ve čtvrtek zajdu k mému lekaři ohledně toho jestli krev a hlen v mé stolici mužou mít na svědomí bakterie , nebo zánět . Jen prosím Vás mám si znova vyžádat kolonoskopii nebo to není nutne když jsem ji absolvoval 28.března tohoto roku. Děkuji .

Odpověď odborníka:

Určitě ne, dbejte doporučení lékaře po jeho vyšetření. Určitě doporučí další léčbu pro vás nejvhodnější.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: