Probouzení z narkózy

Dobrý den, může u dospívajícího dítěte (14 let) při probouzení z narkózy stav silné zmatenosti, rozostřené vidění a pocit nejhorší kocoviny, která připomíná noční můru, signalizovat nějaké poškození mozku? Při operaci nastaly mírné komplikace a umělý spánek byl možná dodatečně prodloužen. Nemocnice nemá příliš dobrou pověst, proto se obracím s dotazem na vás. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Takové stavy mohou u osob citlivějších na narkózu opravdu být, ale zpravidla odezní.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: