Prodělaná kvasinková infekce

Před 3 týdny jsem měl podezření na kvasinkovou infekci, začal jsem včas mazat krémem a vše po chvíli zmizelo. Jen teď mě trápí, hlavně při erekci, že se mi objeví taková červená skvrna na žaludu, je i možná trochu vidět na fotce při klidovém stavu. Také mi zčervená předkožka. Je to spojené s prodělanou infekcí?

Odpověď odborníka:

Kůže po proběhlém zánětu může být dlouhodobě dráždivější, pokud se to nezhoršuje, není třeba nic řešit.,

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: