Prodloužená menstruace

Dobrý den, chtěla bych se Vás na něco zeptat. HA užívám pravidelně už asi rok. Menstruace se mi nezpozdila, ale místo 8 dní, co mám obvykle mens., se to prodloužilo na 12 a stále to trochu špiní. Někdy to na chvilku přestane, ale pak se to zase trochu spustí. Mám takový nepříjemný pocit v podbříšku, takové lehké pobolívání. Bojím se, že by se mohlo jednat o samovolný potrat. Je to možné? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání potrat není příliš pravděpodobný,ale bez vyšetření jej neni možno na sto procent vyloučit,zajděte na gynekologii, možná že bude vhodná i změna preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest kloubů a suché oči – co mají společného?
Články: Bolest kloubů a suché oči – co mají společného?
Artritida je většinou...
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Bolesti zad
Články: Bolesti zad
Alespoň jednou za život...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poruchami spánku spojenými se směnným provozem jsou často ohroženi i lékaři
Máte-li lupénku, pak pozor na vznik cukrovky
Články: Máte-li lupénku, pak pozor na vznik cukrovky
Lidé se závažnou formou...
Deprese
Články: Deprese
Deprese nepochybně provází...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x