Prodloužení braní antikoncepce

Dobrý den, jsem na dovolené v Chorvatsku a dobírám platíčko antikoncepce Jeanine. Ale protože nechci dostat menstruaci u moře, rozhodla jsem se, že na toto platíčko navážu hned dalším platíčkem. A já se chci zeptat, jestli má antikoncepce totožný antikoncepční účinek jako normálně, nebo může být snížen, protože jsem vynechala menstruaci ? Můžu se na antikoncepci spolehnout ? Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Můžete být zcela bez obav, účinek antikoncepce nebude nijak snížen a můžete se klidně spolehnout. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: