Prodloužení menstruace a léčba mykozy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Aktuálně znovu léčím mykózu. Bylo mi předepsano: Globulus cum natrio tetraborico na 10 dní. Avšak po 7 dnech užívání bych měla dostat menstruaci. Je lepší, si kvůli léčbě posunout menstruaci a užívat tak všech 10 čípků v kuse, či po sedmidenní léčbě udělat pauzu,menstruovat a po mestruaci zbytek doužívat?Co myslíte, že je lepší? Děkuji Vám moc za odpověď. Nikol

Odpověď odborníka:

Dobrý den, prakticky by mělo vystačit i využívání 7 globulí, pokud chcete využívat všech 10, posuňte si menstruaci.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
Jak na chronické bolesti při osteoporóze
Články: Jak na chronické bolesti při osteoporóze
Osteoporóza může způsobovat...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: