Prodloužení menstruace a léčba mykozy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Aktuálně znovu léčím mykózu zřejmě po znovu přenesení partnerem. Bylo mi předepsáno: Globulus cum natrio tetraborico na 10 dní. Avšak po 7 dnech užívání bych měla dostat menstruaci. Je lepší, si kvůli léčbě posunout menstruaci a užívat tak všech 10 čípků v kuse, či po sedmidenní léčbě udělat pauzu, menstruovat a po menstruaci zbytek doužívat? Co myslíte, že je lepší? A jestliže přítel nemá problémy, jak dlouho si má ideálně mazat mast Clotrimazol? Děkuji Vám moc za odpověď. Nikol

Odpověď odborníka:

Lépe je léčbu nepřerušovat, přítel by měl mast používat 10 dní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: