Progesteron

Dobrý den, již rok a půl po vysazení HA mám problém s menstruací žádná nebo po 45 a více dnech občas trvajíci 15 a více dnů, zatavována norethisteronem.Půl roku jsem brala duphaston po vysazení stejný problém.Za tuto dobu jsem neotěhotněla.Nyní po hormonálních testech, zjistěno málo progesteronu, anovulační cykly. Mám jít na laparoskopii, snad proto, že jako kojenec jsem měla velkou operaci pro ileus. Je laparoskopie nutná? Nemohu mít ovulaci v pozdějších dnech , pokud mám tak dlouhé cykly? Krev mi odebrali 3den a 17 den. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Hormonální poruchu zcela jistě máte a pravděpodobně i ty srůsty po břišní operaci. Obojí je příčinou neplodnosti. Se srůsty se nedá dělat nic, jen je operačně - laparoskopicky - rozrušit. Ale s těmi hormonálními hladinami by možná pomohlo cvičení dle Ludmily Mojžíšové.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x