Prognoza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda bolesti podbřišku vyvolané gynekologickými srůsty či endometriozou bez srůstů mohou spontálně bez lékařského zásahu utichnout samy, nebo bolesti obvykle přetrvávají, příp. se časem horší. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k příčině bolestí je bohužel nepravděpodobné, že by bolesti samy od sebe odezněly. Horšit se nemusejí, ale mohou, zejména ty z endometriózy.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: