Prohlidky v tehotenstvi

Dobry den, pane doktore. Hlavou mi vrta jedna otazka se kterou jsem se nyni setkala. Jsem 10+5tt. a byla jsem u moji dr jiz 3x na navsteve. Poprve potvrdit tehotenstvi, za dalsich 14 dni s problemem a zase po tydnu s dalsim problemem. Vzdy me radne vysetrila, na problem se prislo, ale rikala, ze neni dobre, aby me tak casto vysetrovala v tehu, ale uplne jsem se zapomela zeptat proc, jestli se muze nejak narusit cipek a zpusobit napriklad potrat? Napada me, kdyz ma zena sexualni styk s partnerem, tak se preci take muze dotykat cipku, nebo se mylim? Omlouvam se za takto polozeny dotaz, ale velmi me to zajima. Dekuji, s pozdravem Lucie

Odpověď odborníka:

Pokud je problém je vyšetření nutné nemá se vyšetřovat zbytečně,.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: