Prohmatání podbřišku a poškození plodu

Chtěla bych se zeptat, zda mohlo důkladnější prohmatávání podbřišku nějak uškodit plodu v 6 tt? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Iveto, pokud "důkladné prohmatání" provedl odborník (lékař), tak nemusíte mít obavy. Přeji hezký večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: