Projevy čehosi.

Dobrý den, před necelým rokem jsem se nechávala testovat na HIV. K testům došlo necelé 4 měsíce od posledního předpokládaného rizikového chování a testy byly v pořádku. Nyní jsem ale velmi často nemocná (i s teplotou, záněty horních cest dýchacích atd., trpím opakovanými kvasinkovými infekcemi pochvy, přestože vždy všechno zaléčím. Také mám zažívací potíže. A mám neurologické potíže (hypestezie, zhoršená koordinace atd.), magnetická rezonance v pořádku a krevní obraz též. Výtěry z krku v pořádku. Mám strach, zda by to nemohlo mít souvislosti s mým rizikovým chováním. Myslíte, že mohu být v klidu? Případně - upozornily by mě intenzivnější potíže, či úbytek bílých krvinek, že je to něco vážnějšího? Zkušenost byla opravdu stresující, a tak, když se dostavili tyto potíže mám strach. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji zopakovat (spíše z opatrnosti) test na HIV.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: