Projevy hiv

Dobrý den. Před cca dvěma měsíci jsem měla nechráněný orální styk. Poté jsem dostala strach, že bych se mohla nakazit HIV a od té doby mám stres. Mám zahleněný krk a také se mi udělaly regády v konečníku, ty jsou vyléčené. Také mě občas bolí a svědí hlava. Mohou to být příznaky této nemoci? Nic jiného na sobě nepozoruji. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže jsou nespecifické a nejsou typické pro HIV infekci.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: