Prolaktin

Dobrý den, mám prolaktin 41,1 - je to hodně zvýšené? Začla jsem brát Dostinex..chtěla jsem se zeptat jestli v době léčby Dostinexem..mohu mít s partnerem pohl.styk...kdybych otěhotněla..jestli to nemá nějaký vliv na plod...miminko si moc přejeme..ale stále se nedaří..Díky

Odpověď odborníka:

A byl prolaktin odebrán správně-to znamená ne brzy po probuzení (do 3 hodin), pak je téměř vždy falešně vysoký? Postup při otěhotnění by byl jednoduchý-vysadil by se příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: