Prominte

pani doktorko prominte že zase pišu ale jsme opravdu neštastna už jsme vam psala mnohokrat dcera ma 27 mesicu bereme mesic flixotide a na zavažne stavy mame berodual nevime ješte diagnozu mame to na prolečeni prudušek ohlende toho mame 2 tydny po očkovani minuly tyden jsme začali pokašlavat dala sjme bylinny sirup a pokračovala v lečbe flixotidem v utery ted jsme byli u lekařky prohledla doporučila lečbe pokračovat a prohledla ji řekla že nema žadny nalez ani na pruduškach a ani v krku pokašlavani už bylo lepši tak jsme byla rada ale doporučila davat berodual 5 dnu 3 krat denne a nedavat žedne sirupy jen zodac a při nejhoršim dat ditiaden. ale dcera dneska hruza ma asi i trochu rymu a teče ji to do krku vždycky mame ten problem i muj muž pořad jako by mněl neco v krku a ty hleny v poledne se zdalo že vyzvraci všechno co jde bylo to neskutečne hodne hlenu střikla jsme berodula nepomohlo kašlala dale jak u virozy ne zachvaty ale kašlala a polykala hleny ale ma otazka zni je možne že u tehle lečby s ni vychazi binec z plic ona totiž jeden den ani nezakašle a druhy den kašle a po mleku nekdy vykašle hlen divne barvy muže to byt smichane i s jidlem vim ale že s ni lezou takove nanosy muže to byt tou lečbou že se ji to tak projevuje čisti??? jeden den tak a druhy onak?? vim mame to brat pul roku a pak udělame testy na ruku ohlende alegie ale spiše mne ted zajima co to ma byt nebo to zpusobuje to počasi jeden den teplo druhy zima pak prši a vlhko tak divně??starši taky začina pokašlavat chytla to ve školce tak nevim jestli viroza nebo co to ma byt ale nalez byl čisty děkuji předem zase za pomoc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě je dobře že dáváte pravidelně Flixotide nyní dle doporučení jste přidala i Berodual. I při této léčbě není vyloučené , že dcerka může zároveń onemocnět virosou, pak se samozřejmě zhorší i zahlenění, může se přidat rýma. Zahlenění se může zhoršit i po kontaktu s alergem, již dříve jste psala, že bydlíte ve vlhčím bytě, v současné době hodně pršelo, byla vysoká vlhkost prostředí. Projevy se pak mohou měnit i ze dne na den, lze přechodně navýšit i dávku Zodacu. Určitě v léčbě pokračujte, testy jak píšete se zopakují na podzim, což je určitě správný postup.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: