Promoinfekce

Dobry den, chtel bych se zeptat na nasledujici. Pred 5 tydny jsem mel rizikovy pohlavni styk s prostitutkou, u ktereho doslo k naruseni kondomu. Zhruba po 2 tydnech jsem mel mirne bolesti hlavy a mirnou dezorientaci, zvlaste pri ostrejsim svetle, sucho v ustech, byl jsem unaveny a mel povlekly jazyk na kterem se nakonec v zadni casti vytvorily zluto-bile vridky ktere mam az do soucasne doby (po 5 tydnech). Dale se mi hodne zacala mastit pokozka hlavy hlavne celo a dlane. Podobny priznak pozoruji i u sve pritelkyne ktere se extremne pasti pokozka hlavy a mnozi akne (s akne mela problemy i v minulosti) Muze se jednat o HIV promoinfekci...? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že o HIV infekci nejde. Průběh bývá následující: během 2-8 týdnů po infekci vzniká obraz podobný mononukleose, se zvětšením mízních uzlin, horečkou, slabostí, nočním pocením, bolestmi kloubů, svalů, ev. s průjmem

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: