Propíchnutí ucha

Přeji Vám dobrý den. Mám k Vám dotaz , chtěl bych se Vás zeptat , jestli nevadí mít v jednom uchu přesněji v ušním laloku píchnute dvě naušnice slyšel jsem že v ušním laloku jsou nějake body a nerad bych si propíchnutím druhe dírky vyvolal problémy, mám v každem uchu jednu naušnici a bez problému , ale nevím pokud si píchnu druhou jestli nebudu mít stoho problémy děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, jedná se o akupresurní body. Jejich poškozením může dle alternativní medicíny poškozeno i zdraví.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: