Propíchnutí uší

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat od kolika měsíců se můžou píchnout dětem uši na naušničky.Za týden budou holce 5měsíců a doktorka jí to píchne až po 6měsíců,nebude jí to bolet a proč až takhle pozdě se to píchá,děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hlavní důvod je ten, že v prvních mesících života nemá dítě ještě zcela vyvinutý imunitní systém a případná infekce by měla těžký průběh. Doporučoval bych tedy opravdu počkat až po 6. měsíci věku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
píchnutí uší | Od: Tereza | 3.10.2015 11:06
Dobrý den,nevíte kolik by stálo píchnutí druhé ušní dírky?
Předem děkuji za odpověď.
reagovat
re:píchnutí uší | Od: uLékaře.cz | 5.10.2015 09:37
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x