Prosim o pomoc

Pani Doktorko,prosim vas,chtel jsem se zeptat,co znamenaj zvysene bakterie v krvi a moci,ktere mi byli zjisteny po dvou a pul letech,do te doby zadne takove vysetreni,muj predchozi doktor me posilel jen k psychiatrovy a ze jsem hypochondr,protoze uz dva a pul roku me boli podbrisek kdyz lehce zmacknu,strevo na leve strane a oblast pupku,asi cm dlevo od stredu pupku,veskera vysetreni v poradku,mel jsem sono,rentgen,cete bricha minuli rok,kolono ted v patek nic tam nemam a to strevo me boli i popichuje v levo na boku,zaboli me uz i pri hlubsim nadechu,ta bolest se postupem casu jakoby ve me dal rozsiruje behem tech dvou let a nejvic stred v oblasti pupku a k tomu kozni problemi a velka bolest nouhou ,to vse dva a pul roku,pri zmene doktora po dvou letech vysetreni crp a vysetreni stolice v nemecku 200eur.,vysledky:ze mam zvisenou propustnost tenkeho streva,lehce zvisene hodnoty M2pk, a malo bacteriodes a enscher.e coli. po tri mesicni prisne diete a pozivani deseti druhu potravinovych doplnku ve dvojitych davkach zadna zmena,hlavne me to stalo 10000kc a u me to opravdu nebavi:(prosim vas nemohl bych mit nejakou infekcni nemoc? napr.chlamydie ,nebo mycoplazmata?neco zpuzobuje strevni a imunytni problemi?pani doktorko ,prosim vas,nechtela by jste si me vzit do parady a udelat mi poradny vysetreni krve?:(( byl bych vam opravdu moc vdecny, trapim se uz dva apul roku bez niceho,piju vseljake bylinkove napoje co najdu po internetu atd.nevim uz kudy kam,tak mi prosim vas pomozte.....jestli vam to nejak trochu pomuze,tak tri dny,nez to u me vypuklo,jsem mel opili pohl.styk s nejakou slecnou,na venerologii hiv a syf v poradku i po roce preventyvne test v poradku,pak teprve po roce a pulod toho styku na jine venerologii zjisteni ureoplasma a garnerrela,to preleceno antibiotyky,proste v ten den,kdy se mi udelalo blbe,tak jsem si myslel,ze budu mit chripku,bylo mi spatne od zaludku asvalova slabost nohou,tak jsem si myslel,ze to za 2-3 dny prejde,jenomze od te doby se to uz jen tahlo bolest nohou u me zustala a bolesti v oblastni brisni ze jen postupem casu zvetsuji,jako by se ve me neco usadilo,nejaka infekce,nebo bakterie,posledni jidloktere jsem jedl byli zampiony ktere jsem si tri dny pred mimy problemi pekl v troube,tak jsem si je rano ohral v mikr.a vecer to zaclo,dva a pul roky do zadu,nejdrive jsem se bal,ze jsem neco chytl od te slecny,pak jestli z tech hub se neco veme usadilo v te dobe hodne velky stres,rodinne problemi, takze v tomhletom blazinci to u me vypuklo,ziju spokojenej zivot ted ve svem domecku se svoji pritelkyni a svym ctyrletym synkem,jen tyto zdravotni problemi me opravdu dost trapi...pani doktorko prosim vas pomoztemi,alespon poradte,jsem uz na dne...moc vam dekuji..muller.kralupy 1982

Odpověď odborníka:

Radku, pokud máte přítomné bakterie v krvi i moči, jedná se pravděpodobně o tzv. urosepsi, kdy se pomnožené bakterie při infekci močového traktu dostanou až do krve. Je třeba dostatečná antibiotická léčba minimálně 2 týdny. Chlamydie a mykoplazmata nebudou pravděpodobnou příčinou obtíží. Pokud byly v moči nalezeny bakterie, byly jistě dourčeny, o jaký druh bakterie se jedná. Doporučila bych vám podrobné vyšetření na urologii a vzhledem k udané anamnéze také na venerologii. Obtíže nebudou pravděpodobně střevního původu.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
Vyšetření trávicího traktu
Články: Vyšetření trávicího traktu
Zatímco dříve se mohli...
Zbavte se stresu a zastavte tak atopický ekzém
Články: Zbavte se stresu a zastavte tak atopický ekzém
Stres a atopický ekzém jdou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Hematologické vyšetření
Články: Hematologické vyšetření
Hematologické vyšetření je...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: