Prosím o radu

Dobrý den,je mi 42let.Jsem 1,5roku po hysterektomii,mám odstraněny i oba vaječníky.Chtěla bych se zeptat,zda v mém případě budu moci užívat nějakou hormonální léčbu.Mám glaukom s oční hypertenzí kapu Cosopt,vysoký tlak beru Loristu 50, a diabetes 2.typu na lécích a večer si píchám 14 jednotek dlouhodobého inzulínu.Vážím106kg.Čím můžu doplnit vápník a hormony?Pocit horka a návalů mívám zatím jednou za 3měsíce,tak 4 dny.Děkuji předem za radu Renata

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Renato! Hormonální léčbu bych nijak nevylučoval, dost možná Vám pomůže. Rozhodně Vám mnohem více uleví a pomůže změna životosprávy. Pokud zhubnete a zlepšíte své pohybové a stravovací návyky, budete se cítit nesrovnatelně lépe, to Vám mohu slíbit. Začněte změnu pod vedením odborníků. Poslouží Vám lékař holistické (celostní) medicíny, případně (komerční) poradny pro výživu a zdravý životní styl. Ačkoli péče bude nejspíš na přímou platbu, investovat peníze nemůžete lépe než takto, "do sebe".

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: