Prosím o radu

Dobrý den, znovu se na Vás obracím, byla jsem s mým problémem na gynekologické pohotovosti, ale tam mi řekli, že de muze jednat o herpes, ale nema specifickou podobu, takze si neni jist, ale mám to mazat Herpesínem. Bohužel to vubec nepomahá a ja nevím co to může být. Na dotyk nebo při namočení to ostře pálí nenapadá Vás nějaké řešení či diagnostika, než mě vezmou na venerologii. Děkuji

Odpověď odborníka:

O herpes jít může, Herpesin byste měla mít ve formě tabletové k celkovému užívání, mast nestačí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: