Prosím o radu

Dobrý den chtěl sem se zeptat měl sem tu na vás už jeden dotaz jestly by mi ta framikoynova mast mohla pomoct aj proti tem pupínkům aspon na kořeni penisu předem díky :)

Odpověď odborníka:

Pokud ji máte, tak určitě alespoň na týden zkuste. Pokud by nedošlo ke zlepšení, kontaktujte kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: