Prosím o sdělení zda u 70...

  • Dotaz od: ivana tomeckova
  • Publikováno: 1.4.2008
  • uLékaře.cz

Prosím o sdělení zda u 70 leté ženy je nutný chirurgický zákrok při výskytu malého ložiska/ nahlavě ve vlasech/ senil.keratozy.Pokud ne jestli by se to zvětšovalo a ovlivňovalo další zdr.stav. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nález ložiska by měl zhodnotit kožní lékař, který pak rozhodne, zda je nutné chirurgické odstranění podle charakteru ložiska.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Články: Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Většina lidí provozujících...
Bronchialní astma
Články: Bronchialní astma
Bronchiální, neboli...
Transplantace dásně v zubařském křesle
Články: Transplantace dásně v zubařském křesle
Existuje několik zákroků...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: