Prosim poradte

p.doktorko mam snizenou funkci stitne zlazy beru letrox 150 vyrazne jsem pribrala ,,velika unava ,,a bolesti na leve strane hrudniku jsou velice neprijemne ,,je mi 46l bohuzel neberu leky pravidelne jsem takovy flink musim se priznat treba i mesic ,,hrozi mi vetsi problemy? mam i velke bolesti kloubu ...dekuji moc iveta klatovy

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Iveto, jediné, co vám mohu poradit je, abyste se pokusila léky užívat pravidelně. , i když chápu, že vyhlídka na celoživotní užívání je trošku otrava :-). Větší problémy vám ale spíše nehrozí. Může se zvýšit hladina cholesterolu a s tím vše, co s vysokou hladinou souvisí (ateroskleroza), samozřejmě můžete i trochu přibrat. Nezapomeňte také na to, že s bližící se menopauzou půjde váha také nahoru. Snažte se tedy mít alespoň štítnou žlázu v pořádku a problém si tak ještě nezhoršovat. Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: