Prosim vaz o vaznu radu

dobry den jmenuji se tomas a chtel bych vedet jednu poctatnu vec mam pritelkiny s kterou uz sem pul roku a mame spolecne casto pomer jo ale dneska mi rekla ze by chtela pocited jak se chlap udela do pochvy je dost skusena ame tim to sokovala moc ji neduveruju protoze nekdy se hadame ale rikala ze semnou je sex krasny a vasnivy ale strasne ji vadi az dneska mito rekla ze ji vadi kdyz to striknu sperma nekde jinde a ne do pochvy mohu vedet prosim vas je 100 procentni sance u antikoncepce ze kdyz zena bere neotehotni ?? prosim o radu a jinak bych chtel tu zdelit dost vaznu vec mam proste takove predtuchy ze pome chce i kdyz nejsem pripraveny nato abych to doni striknul a kdyby jo mam tuseno zeby pak otehotnela a utekla hodke krad sme se pohadaly protoze duvot je ten ze si neda od byvaleho pokoj porad ji vola jo a meto stve proto se ptam co vlastne ma namisli ma pritelkine chce me zneuzit nebo chce pome abych to doni striknul sperma i kdyz mi rika ze bere antikoncepci ale nevidim zebi je brala prosim vaz o radu jsem jako sice skuseny ale malo v tomhle ja nemohu moc verit ze antikoncepce je spolehliva

Odpověď odborníka:

Antikoncepce sama o sobě je velmi spolehlivá,ale při jejím chybném braní nebo vynecháni je možnost otěhotnění stejná,jako by nebrala.. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: