Prosla potravina

Dobrý den, omlouvám se, že vyrusuji, ale jsem v 28.týdnu těhotenství a dnes jsem omylem snedla půlku mlecneho řezu maxi kingu a až po té jsem si všimla ze je od včera prošly. Prosím hrozí nějaké nebezpečí přo miminko. Konkrétně mám obavu z liaterie? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Barboro. Záleží také, jestli je na obalu uvedeno "spotřebujte do..." nebo " minimální trvanlivost", v druhém případě je to totiž jen upozornění, že výrobek by se měl zkonzumovat, ale škodlivý není. Nemusíte mít ale obavy ani v jednom případě, jeden den žádné masivní pomnožení bakterií ve výrobku neznamená. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x