Prošlá šlehačka

Dobrý den, jsem ve 27 týdnu těhotenství a nedopatřením jsem snědla dvě lžičky šlehačky ve spreji s téměř 5 měsíců prošlým datem minimální trvanlivosti. Může to mít nějaký negativní vliv na těhotenství? Je potřeba udělat nějaké opatření. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste neměla žádné závažné obtíže (horečka, silný průjem nebo zvracení), se nemusíte žádných komplikací obávat. Co se týče opatření, nyní už žádné, ale mějte doma v lékárničce nebo zkrátka po ruce živočišné uhlí (Carbosorb) a kdybyste zase zkonzumovala něco potenciálně nevhodného nebo nevhodného, co nejdříve poté si vezměte 3 až 4 tablety.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: