Prošlé léky

Dobrý den dnes jsem zjistila že BUDIAIR je použitelný do 08. 2008 používali jsme ho pro mou tříletou dceru. Chci se zeptat jestli jsme jí více neublížili jak léčili. dnes se její zdravotní stav zhoršil - kašle. děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Bohdano! Prošlé léky ztrácejí záruku původního složení a účinku. Prošlý inhalátor vyhoďte a pořiďte si nový. Není příliš pravděpodobné, že byste dceři nějak ublížili. Máte-li pochybnosti, ukažte ji pediatrovi.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: