Prošlý výrobek

Paní doktorko, udělala jsem velkou chybu, když jsem použila prošlý Femisan Z 31.3.2014? Neměla jsem nic při ruce a svědění neustupovalo. Myslíte si, že jsem to ještě víc rozdráždila? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nic by se stát nemělo, maximálně by se vám mohlo zhoršit svědění. Kupte si v lékárně další a můžete pokračovat v léčbě. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: