Prosperující těhotenství dle hladiny progesteronu

Dobrý den,jsem 15.den po KET 2 6-ti dennich blastocyst,vcera hodnota hcg 853,ale zjistena velmi nizká hladina progesteronu ..22,54 nmol.Aplikovan Agolutin,Lenzettte,dale Utrogestan a estrofem.Myslite si,že těhotenstvi muze dale prosperovat?? Dekuji za odpoved. Ivana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Ivano, doporučuji udělat kontrolní hCG za 2 dny – pokud bude nárůst na dvojnásobek, pak gravidita prosperuje. Pokud bude hCG vyšší jak 1000 – 1500 jednotek, pak již musí být vidět na UZ. Transfer dvou embryí nedoporučujeme. S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: