Prospívání kojence

dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor, zda má dcera dobře prospívá. plánovaný termín porodu 6.4.2012, narozena 7.2.2012, porodní váha 1500 kg, 42 cm., nyní vážena 23.4.2012, 3100 kg. Dcera je plně kojena. Ještě jsem se chtěla zeptat na jednu věc, hned po porodu jsem odstříkávala a zamražovala mléko, nyní jsem rozmrazila a dokrmuji tímto mlékem malou. Mléko je ale cítit po rybině. je to normální? mléko jsem odstříkala a hned zamražovala a má prý vydržet 3 měsíce. předem děkuji moc za odpověď, s pozdravem Lucie D.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, Vaše dcerka prospívá docela dobře, dítě by mělo přibrat asi 150g/týden. Každá žena má mléko jiné, pokud jste dodržovala podmínky uskladnění - zamrazila jste ho hned a v mrazáku máte -18°C, nemělo by mu nic být. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: