Prostata

Dobrý den. Prosím, může dojít k poruše (funkce) prostaty při stimulaci přes konečník pevným předmětem a je vhodné ji provádět ve vyšším věku (61)? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by dojít k rozvoji funkčních potíží prostaty - bolesti, zhoršení močení

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: