Prostata

Jsem po ex prostaty 18 let,musím chodit měsíčně na dilatace,v posledním měsíci jsem musel mít na 3 dny cévku.Při chůzi mám uniky,což jsem neměl, nebo jen zřítka,v sedě a v leže tyto problémy nemám .Mám nějakou šanci se této nepříjemnosti zbavit,léčení neb něco jiného.Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel po chirurgickém odstranění prostaty k podobným nepříjemným projevům může dojít. Operace prostaty přesto zůstává zákrokem, který má velký význam a může mnoha mužům zachránit život (nádory prostaty patří mezi velmi častá a velmi zhoubná onkologická onemocnění. Nevím, jakým způsobem Vám byla prostata odstraněna (a nakolik byly narušeno nervové zásobení svěračů močového měchýře), vhodná rehabillitace by Vám ale mohla pomoci obtíže zmírnit. Informujte se u svého lékaře o možnostech rehabilitace, pobytu v lázních, speciálním cvičení pro urologické pacienty. věřím, že se Vám podaří obtíže zmírnit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: