Prosvětlení plodu

Dobrý den, jsem v 7-8 týdnu těhotenství. Včera na prvním ultrazvuku byl doktor spokojen, ale nevěděl si rady s prosvětlením v oblasti bříška. Vím, že prosvětlení v oblasti šíje je (asi později) špatné, ale co jinde? Srdíčko funguje. Děkuji. Hanka

Odpověď odborníka:

Skutečně nevím co pan doktor myslel prosvětlením bříška pokud je akce srdeční v pořádku nezneklidňujte se vyčkejte na ultrazvuk ve 12 týdnu který je podstatně přesnější. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x