Protikvasinková dieta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je normální, že po 3 týdnech na protikvasinkové dietě se můj stav nijak výrazně nelepší. Vynechala jsem vše, co se nesmí. Dále užívám česnekové tablety a Citrovital a také probiotika. Pořád mě ale i po té době provází průjmy. Je to možné, přijde mi to docela dlouhá doba na to, aby se zažívání upravilo. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Samotní dieta vás kvasinek nezbaví je potřeba kultivační vyšetření u vás i partnera a společné léčba. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: